Известие

Collapse
No announcement yet.

Аксесоари за Алфите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аксесоари за Алфите

Незнаех къде да попитам и реших да направя нова тема, която се надявам да се развие и да помага на нас.
    Сега въпроса ми е следния, от къде мога да намеря и да си купя гумичките на педалите? Търся да са като оригиналните, с емблемата на Алфа Ромео.
    Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Да и моята на съединителя е вече изпокъсана добре би ми дошла нова, но идея си нямам къде да намеря.Тук в района по моргите никъде няма Алфа 166 а имам нужда също от топка за скоростен лост, капака на подлакътника и нова предна емблема
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Гумички за педалите се намират в "Александър ауто" - с емблемата на Алфа са
      Last edited by kiko73; d.m.y г., 20:34.
      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Нмерих в ей този сайт - http://iauto.bg/index.php?m=71&lang=...=10009&e=12795
        ама няма с емблемата на Алфа ...
        Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

специално за гумичките на педалите колегата pininfarina може да ви уреди
          алфа ромео 156 1.8 тс -на части
          алфа ромео 164 2.0тс -на части
          нисан примера п10 1,6 16в хечбек
          sigpic

Comment

В евро07 се продават гумички ,но без емблемата на алфа.Същите са като на Ланчия-Капа.И аз искам да са ми като оригиналните ако има от къде бих си взел 2 броя.
            5 Ланчии зад гърба си!
            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от val_mcrae Покажи съобщение
              Нмерих в ей този сайт - http://iauto.bg/index.php?m=71&lang=...=10009&e=12795
              ама няма с емблемата на Алфа ...
              Стига да няма разлика от 156.

Тук провери ли колега
              http://axm-auto.com/index2.php?brand...122&subcat=328
              Last edited by alfozo; d.m.y г., 11:39.
              Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
              Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                В евро07 се продават гумички ,но без емблемата на алфа.Същите са като на Ланчия-Капа.И аз искам да са ми като оригиналните ако има от къде бих си взел 2 броя.
                Колега в 3 пост съм написал откъде ги купих - ако го напиша още веднъж ще ми изтрият постовете заради реклама
                AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

В алфисти.нет има аксесоари.Идват макар и бавно.
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                    ..имам нужда също от топка за скоростен лост, капака на подлакътника и нова предна емблема
                    топката и аз я търся и мисля, че ще трябва от някоя на части (демек морга ) да се вземе - другите не са от алфа и поне за мен стоят не на място...

за подлакътника има вариант да се претапицира - или при тапицер или ръчно - има тема с обяснение, но накратко ти трябва НЕметална шпакла, след като си свалил подлакътника и парчето кожа и си си купил новата кожа и я подпъхваш около подлакътника - ако ти се занимава....

за емблемата - или нова от магазина ~ 80-100 лв или от морга - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...B%E5%EC%E0+166 (гледам цени по 10-20 лв) или с подръчни средства - имаше тема с описание как става с ръчни средства, но не я намерих....

а за аксесоари за коли - може да разгледате dealextreme.com - аз от там си взех поставките за навигация, "разклонител" за запалка, mp3 на запалка и такива неща... безплатна доставка до БГ и ако е под 30$ поръчката не стига и до митницата....
                    Возя се с 159 1.9 JTDm 150
                    Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Първоначално публикувано от kpmaster Покажи съобщение
                      топката и аз я търся и мисля, че ще трябва от някоя на части (демек морга ) да се вземе - другите не са от алфа и поне за мен стоят не на място...

за подлакътника има вариант да се претапицира - или при тапицер или ръчно - има тема с обяснение, но накратко ти трябва НЕметална шпакла, след като си свалил подлакътника и парчето кожа и си си купил новата кожа и я подпъхваш около подлакътника - ако ти се занимава....

за емблемата - или нова от магазина ~ 80-100 лв или от морга - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...B%E5%EC%E0+166 (гледам цени по 10-20 лв) или с подръчни средства - имаше тема с описание как става с ръчни средства, но не я намерих....

а за аксесоари за коли - може да разгледате dealextreme.com - аз от там си взех поставките за навигация, "разклонител" за запалка, mp3 на запалка и такива неща... безплатна доставка до БГ и ако е под 30$ поръчката не стига и до митницата....
                      Благодаря ти колега. За капака на подлакътника обаче мисля че ще ми трябва нов защото е счупена едната пантичка от предишния собственик явно и парчето липсва не може да се въстанови
                      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                        Благодаря ти колега. За капака на подлакътника обаче мисля че ще ми трябва нов защото е счупена едната пантичка от предишния собственик явно и парчето липсва не може да се въстанови
                        Може с епоксидна смола.
                        безплатни обяви
                        Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                          Може с епоксидна смола.
                          С епоксидна смола и малко армировка може да се отлее почти всичко,моя го залепих с такава и стана много здраво,при мен парчето беше налице,защото си го счупих сам
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Асенов - Каролев, ще ми покажете ли упражнението със смолата че нещо при мен не се получава .....
                            AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Оригинални гумички за педали съм купувал от ТиН Кар. Може да имат и за 166, ако не са същите.
                              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Working...
                              X